Fysiotherapie na corona

Klachten

Herstellen van corona kan erg zwaar zijn en lang duren. Mensen hebben vaak klachten als ernstige aanhoudende vermoeidheid, forse spierpijn, benauwdheid, moeite met ademen, spanningsklachten of hoofdpijn. Deze klachten beïnvloeden het slaappatroon vaak negatief, wat weer een negatief effect heeft op het herstel van bovenstaande klachten. U kunt zich lang uitgeput voelen. Concentratiestoornissen en geheugenproblemen komen ook veel voor. Ook mentaal is het zwaar. Verdriet om het huidige verlies van gezondheid en conditie en zorgen om de onbekende duur van het herstel, veroorzaken spanning en stress. Hierdoor kunt u nog meer uitgeput raken. Andere hebben weer wat mildere klachten, maar ook deze kunnen u nog fors beperken in bijvoorbeeld het volledige uitoefenen van uw beroep. Ook met mildere klachten kunt u bij ons terecht.

Fysiotherapie na corona: adem en ontspanningstherapie en gedoseerd opbouwen conditie en belastbaarheid

Het is belangrijk om de cirkel van vermoeidheid, angst / spanning, nog meer vermoeidheid te doorbreken. Wij bieden gespecialiseerde adem en ontspanningstherapie aan in het begin van het herstelproces. Later kunnen we de focus van de behandeling leggen op het weer opbouwen van de conditie en belastbaarheid, zodat u uw werk, sport of dagelijkse bezigheden weer op kunt pakken. Wij hebben hierbij korte overleglijnen over de behandelingen met de specialisten en fysiotherapeuten van het Radboud UMC.

Vergoeding

Heeft u (vermoedelijk) corona gehad en heeft u een verwijzing voor fysiotherapie van de medisch specialist of huisarts? Dan heeft u recht op 50 behandelingen fysiotherapie gedurende een periode van zes maanden. Deze behandelingen worden volledig vergoed vanuit de basisverzekering. Heeft u vragen hierover, neemt u dan gerust contact met ons op.

ONZE BEHANDELINGEN

Heeft u nog vragen
of wilt u direct een afspraak maken?

Fysio Villa Westhof
Berg en Dalseweg 172
6522 CC Nijmegen

024 – 679 1645
info@fysiovillawesthof.nl
Direct een afspraak maken

Openingstijden:

Maandag:       08:30 – 18:00
Dinsdag:         09:00 – 17:00
Woensdag:     09:00 – 17:00
Donderdag:    08:30 – 18:00
Vrijdag:           08:30 – 18:00

Alle rechten voorbehouden Fysio Villa Westhof 2020 | Jacobs-IT Solutions