Klantervaringen

Hieronder kunt u enkele ervaringen lezen van mensen die door ons behandeld zijn of met wie wij hebben samengewerkt. U bent van harte welkom in onze praktijk.

‘Na maanden rondgelopen met pijnlijke schouders en nek hielp Marijke mij er na een paar behandelingen vanaf en blijvend weliswaar! Zij heeft mij supergoed geholpen en gaf mij superhandige tips om verdere klachten te voorkomen. Ook tijdens mijn zwangerschap hielp ze mij ontzettend goed. Echt een plezier om bij haar langs te gaan ook!’
Noortje
Noortje Knulst
Fotograaf
' Marijke weet met veel geduld en vooral ook non verbaal mensen weer te leren ontspannen en gezonder met hun pijn om te gaan’.
Dagmar van Wijngaarden |
Samenwerkingspartner / Huisarts
‘Marijke is een fantastische fysiotherapeut. Ze is zeer bedreven in dry needling, maar helpt je ook om bewuster om te gaan met je ademhaling, waardoor in mijn geval de klachten sterk afnamen. De oefeningen die ze me gaf om beter te ontspannen doe ik nog steeds. Ze heeft een open karakter waarmee ze je al snel op je gemak stelt tijdens de behandeling. Ik zou haar aan iedereen aanraden’.
Aukelien Weverling
Schrijfster
Ik was nooit erg comfortabel met het zoeken/vinden van een fysiotherapeut, maar toen ik eenmaal door werd verwezen door mijn dokter wist ik dat ik dat ik in goede handen was. Het probleem zat echt in mijn schouders en daarvoor was ik bij Mevr. Clabbers op het juiste adres. Binnen enkele weken en met de juiste behandeling, dry needling, oefeningen, en motivatie was ik er weer bovenop! Dank je wel, Marijke!
Niels Tuinstra
Online Marketeer
‘Marijke behandelde mijn 10 jarige zoon een tijd voor psychosomatische rugklachten. Fijn aan haar is dat ze met humor en vertrouwen met hem werkt. Het duurde even voordat we resultaat zagen maar Marijke heeft vanaf het begin gezegd dat het goed komt en dat gaf ons heel veel vertrouwen. Oefeningen worden rustig uitgelegd en voor gedaan. Op een speelse manier worden patronen doorbroken en wordt vooruitgang geboekt. Ik raad Marijke zeker ook aan voor behandeling bij kinderen’.
placeholder
Laura Pijls
Assistent Product Manager
'Na al een lange tijd rondgelopen te hebben met nek- en schouderklachten, heeft Joost mij tijdens de eerste sessie al van een groot deel van mijn klachten verlost. Door zijn kundige uitleg en advies qua oefeningen zou ik deze praktijk zeker aanbevelen aan anderen! Daarnaast ziet de praktijk zelf er ook mooi en schoon uit.'
Koen Linssen
Student RU
'Wanneer er een ding is dat ik zou willen opmerken is het dat Marijke Clabbers heel goed kan luisteren naar de klacht van haar patiënt. Daarbij is zij een uitstekende therapeut en heeft mij met de juiste begeleiding weer helemaal pijnvrij gekregen na een pijnlijke schouderblessure. Nogmaals dank hiervoor.'
klant betty
Betty
Gepensioneerd

ONZE BEHANDELINGEN

Heeft u nog vragen
of wilt u direct een afspraak maken?

Fysio Villa Westhof
Berg en Dalseweg 172
6522 CC Nijmegen

024 – 679 1645
info@fysiovillawesthof.nl
Direct een afspraak maken

Openingstijden:

Maandag:       08:30 – 18:00
Dinsdag:         09:00 – 17:00
Woensdag:     09:00 – 17:00
Donderdag:    08:30 – 18:00
Vrijdag:           08:30 – 18:00

Alle rechten voorbehouden Fysio Villa Westhof 2020 | Jacobs-IT Solutions