Nieuws

Zwangerschapsverlof Marijke

Vanaf 15 december 2020 tot en met medio oktober 2021 zal Melissa van Oijen waarnemen voor Marijke tijdens haar zwangerschapsverlof. Melissa is BIG geregistreerd algemeen fysiotherapeut (09922238104). Zij heeft zich als therapeut ook verdiept in het behandelen van spanning gerelateerde klachten en coaching trajecten. Melissa werkt op donderdag en vrijdag. 

Melissa:
‘Mijn naam is Melissa van Oijen. In 2017 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de HAN in Nijmegen. In de afgelopen jaren heb ik met veel verschillende doelgroepen gewerkt. Ik heb drie jaar gewerkt in een particuliere praktijk waar veel patiënten komen met chronische pijnklachten. In mijn stages heb ik samengewerkt met o.a. een psychosociaal fysiotherapeut, een arbeidsfysiotherapeut en een orofaciaal fysiotherapeut (kaak). Hiervan heb ik veel praktische vaardigheden geleerd die ik nu ook kan inzetten in mijn behandelingen. Op dit moment ben ik ook deeltijd werkzaam als fysiotherapeut bij Basic Fit Kerkenbos, hierbij zie ik de meer sport gerelateerde klachten.

Ik ben in 2020 gestart met een opleiding tot vitaliteitscoach. Ik heb veel geleerd over voeding, beweging, ontspanning en een positieve mindset. Op dit moment werk ik ook al als leefstijlcoach en begeleid mensen bij een vitaler leven. Om dit te kunnen combineren met mijn werk als fysiotherapeut vind ik geweldig! Ik heb nu veel meer het gevoel dat ik iemand met een totaal pakket kan ondersteunen en begeleiden. Als fysiotherapeut binnen Fysio Villa Westhof lijkt het mij geweldig om deze passie meer uit te kunnen werken en hierin meer ervaring op te kunnen doen. Het feit dat hier vooral naar het totaal plaatje wordt gekeken spreekt mij ontzettend aan. Het mooie aan mijn werk als fysiotherapeut vind ik dat ik mensen behulpzaam kan zijn bij herstel na ziekte, blessure of tijdens een stressvolle periode in hun leven waarbij houding- of bewegingsproblemen kunnen ontstaan. Daarbij vind ik het belangrijk om een vertrouwd gezicht te kunnen zijn voor iemand. Dit zorgt er altijd voor dat mensen met een fijn gevoel terugkijken op onze ontmoeting.

Graag tot ziens in de praktijk!’

ONZE BEHANDELINGEN

Heeft u nog vragen
of wilt u direct een afspraak maken?

Fysio Villa Westhof
Berg en Dalseweg 172
6522 CC Nijmegen

024 – 679 1645
info@fysiovillawesthof.nl
Direct een afspraak maken

Openingstijden:

Maandag:       08:30 – 18:00
Dinsdag:         09:00 – 17:00
Woensdag:     09:00 – 17:00
Donderdag:    08:30 – 18:00
Vrijdag:           08:30 – 18:00

Alle rechten voorbehouden Fysio Villa Westhof 2020 | Jacobs-IT Solutions