Meteen naar de inhoud

Samenwerkingen

Samenwerkingen Fysio Villa Westhof

Fysio Villa Westhof heeft uitgebreide samenwerkingsverbanden. Hieronder ziet u met wie en in welke vorm deze zijn. Gerichte samenwerking maakt onze behandelingen effectiever en goed passend bij uw hulpvraag.

Apeldoorns Duizeligheid Centrum (ADC)

Marijke Clabbers-Beldman heeft in 2015 de training ‘Fysiotherapie en Duizeligheid’ gevolgd bij het Apeldoorns Duizeligheid Centrum. Hierdoor is zij in staat mensen met duizeligheidsklachten en BPPD op effectieve wijze te behandelen middels vestibulaire revalidatietrainingEr zijn korte lijnen voor samenwerking met de specialisten van het ADC en via vermelding op de site kunnen patiënten met duizeligheidsklachten onze praktijk makkelijk vinden.

Huisartsen Hypericon

Wij werken prettig samen met de huisartsen en de oefentherapeute Mara Jorritsma van antroposofisch gezondheidscentrum Hypericon.

Zwangerenportaal.nl

Bij dit landelijk online platform zijn o.a. verloskundigenpraktijken en gynaecologen aangesloten. U kunt via het portaal ook afspraken plannen of wijzigen met uw verloskundige als deze praktijk aan het portaal verbonden is. Marijke Clabbers-Beldman is vanuit haar expertise als fysiotherapeute lid van het content team van Zwangerenportaal. Zij schrijft artikelen met betrekking tot spanning/ontspanning/houding tijdens de zwangerschap.   

Praktijk voor Psychologie

Wij werken samen met Marjan Pulles-Hendriks en collega’s van Praktijk voor Psychologie. Onze samenwerking bestaat uit maandelijks overleg en onderlinge doorverwijzingen. Soms benadert de psycholoog ons voor aanvullende fysiotherapeutische behandelingen als adem of ontspanningstherapie, bewegingstherapie of stressregulatie. 

Hartje Yin Yoga Nijmegen

Fysio Villa Westhof werkt samen met yogadocent Lotte van Koningsveld van Hartje Yin Yoga. Vooral met betrekking tot spanning gerelateerde klachten kunnen fysiotherapie en yoga complementair zijn. Soms verbetert fysiotherapie de manier waarop u yoga beoefent en andersom kan yoga ook een manier zijn om spanning te verminderen. 

Tandartsen Villa Westhof

In ons gebouw is tevens gevestigd tandartsenpraktijk ‘Tandartsen Villa Westhof’. Wij werken samen met betrekking tot de kaak en spanningsklachten hoofd/hals.