Ga naar de inhoud

Samenwerkingen

Samenwerkingen Fysio Villa Westhof

Fysio Villa Westhof heeft uitgebreide samenwerkingsverbanden. Hieronder ziet u met wie en in welke vorm deze zijn. Gerichte samenwerking maakt onze behandelingen effectiever en passend bij uw hulpvraag.

Apeldoorns Duizeligheid Centrum (ADC)

Marijke Clabbers-Beldman heeft in 2015 de training ‘Fysiotherapie en Duizeligheid’ gevolgd bij het Apeldoorns Duizeligheid Centrum. Hierdoor is zij in staat mensen met duizeligheidsklachten en BPPD op effectieve wijze te behandelen middels vestibulaire revalidatietrainingEr zijn korte lijnen voor samenwerking met de specialisten van het ADC en via vermelding op de site kunnen patiënten met duizeligheidsklachten onze praktijk makkelijk vinden.

Huisartsen Hypericon

Wij werken prettig samen met de huisartsen en ademtherapeute Mara Jorritsma van antroposofisch gezondheidscentrum Hypericon.

Oncologie Netwerk Zuid Nederland

Eefje Yih is MSc. Oncologiefysiotherapeut. Zij heeft een driejarige masteropleiding gevolgd en is aangesloten bij Oncologie Netwerk Zuid Gelderland, de Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie binnen de Lymfologie en OncologieOnconet en het Nationaal Aya Jong en Kanker Zorgnetwerk.Hier kunt u direct een afspraak met Eefje plannen. 

Zwangerenportaal.nl

Bij dit landelijk online platform zijn o.a. verloskundigenpraktijken en gynaecologen aangesloten. U kunt via het portaal ook afspraken plannen of wijzigen met uw verloskundige als deze praktijk aan het portaal verbonden is. Marijke Clabbers-Beldman is vanuit haar expertise als fysiotherapeute lid van het content team van Zwangerenportaal. Zij schrijft artikelen met betrekking tot spanning/ontspanning/houding tijdens de zwangerschap.  

Praktijk voor Psychologie

Wij werken samen met Marjan Pulles-Hendriks en collega’s van Praktijk voor Psychologie. Onze samenwerking bestaat uit overleg en onderlinge doorverwijzingen. Soms benadert de psycholoog ons voor aanvullende fysiotherapeutische behandelingen als adem of ontspanningstherapie, bewegingstherapie of stressregulatie. 

Psychologiepraktijk Sentir

 

Marion van den Boogaard is psycholoog, therapeut voor individuen, relatietherapeut en senior Focustrainer. Ook hier bestaat onze samenwerking uit overleg en onderlinge doorverwijzingen waar nodig. Marijke heeft hier de training Focussen voor professionele hulpverleners gevolgd.

Hartje Yin Yoga Nijmegen

Fysio Villa Westhof werkt samen met yogadocent Lotte van Koningsveld van Hartje Yin Yoga. Vooral met betrekking tot spanning gerelateerde klachten kunnen fysiotherapie en yoga complementair zijn. Fysiotherapie de manier waarop u yoga beoefent verbeteren en blessures voorkomen en andersom is yoga een erg goede manier om ons sympathische zenuwstelsel te kalmeren.

ONZE SPECIALISATIES

Heeft u nog vragen
of wilt u direct een afspraak maken?

Fysio Villa Westhof
Berg en Dalseweg 172
6522 CC Nijmegen

024 – 679 1645 info@fysiovillawesthof.nl
Direct een afspraak maken

Openingstijden:

Maandag:       07:00  –  18:00
Dinsdag:         08:00  –  16:30
Woensdag:     08:00  –  16:30
Donderdag:    07:00  –  18:00
Vrijdag:           08:00  –  18:00

Alle rechten voorbehouden Fysio Villa Westhof 2023 | Jacobs-IT Solutions