Meteen naar de inhoud

Nieuws

Zwangerschapsverlof Marijke

Vanaf 16 juli 2022 tot en met medio februari 2023 zal Miek Brus waarnemen voor Marijke tijdens haar zwangerschapsverlof. Miek heeft zich als fysiotherapeut verdiept in het behandelen van spanning gerelateerde klachten en chronische pijnklachten. Miek zal werken op dinsdag, woensdag en vrijdag. 

Miek: ‘Het mooie aan mijn werk als fysiotherapeut vind ik dat ik mensen behulpzaam kan zijn bij herstel na ziekte, blessure of tijdens een stressvolle periode in hun leven. Ik vind het van groot belang om naast iemands fysieke klachten, ook genoeg aandacht te hebben voor de psychische en sociale factoren.’

Coronabeleid

Update coronabeleid 2022: Het RIVM  heeft bepaald dat fysiotherapeutische zorg toegestaan is, mits op veilige en verantwoorde wijze. Dit betekent dat u terecht kunt voor een afspraak op de praktijk. Heeft u verkoudheidsklachten of koorts, doe een zelftest en neem telefonisch of per mail contact met ons op. 

Beschermende maatregelen

Veiligheid voor u als patiënt en voor ons als therapeut, staat op nummer één. Als praktijk nemen wij beschermende maatregelen en hanteren een strikt hygiëne protocol.

  • Wij houden onze wachtruimtes leeg en plannen meer tijd tussen de afspraken in.
  • Wij desinfecteren apparatuur, behandelbanken en oefenmateriaal direct na elk gebruik.
  • Neemt u alstublieft uw eigen handdoeken mee.
  • Kom aub op tijd voor uw afspraak. 
  • Graag uw handen wassen bij binnenkomst en desinfecteren. Wij hebben in iedere ruimte desinfecterende spray en papieren doekjes. Wij wassen sowieso ook na iedere behandeling onze handen en desinfecteren vervolgens
  • Indien wij zelf verschijnselen ontwikkelen van griep of verkoudheid blijven wij uiteraard ook thuis.

Dank voor uw begrip en graag tot ziens!
Groet, Marijke, Joost en Anna-Lena & Miek