Ga naar de inhoud

Testemonial Grid

Aukelien

Marijke is een fantastische fysiotherapeut. Ze is zeer bedreven in dry needling, maar helpt je ook om bewuster om te gaan met je ademhaling, waardoor in mijn geval de klachten sterk afnamen. De oefeningen die ze me gaf om beter te ontspannen doe ik nog steeds. Ze heeft een open karakter waarmee ze je al snel op je gemak stelt tijdens de behandeling. Ik zou haar aan iedereen aanraden.

Koen

Na al een lange tijd rondgelopen te hebben met nek- en schouderklachten, heeft Joost me tijdens de eerste sessie al van een groot deel van mijn klachten verlost. Door zijn kundige uitleg en advies qua oefeningen zou ik deze praktijk zeker aanbevelen aan anderen! Daarnaast ziet de praktijk zelf er ook mooi en schoon uit.

Noortje

Na maanden rondgelopen met pijnlijke schouders en nek hielp Marijke mij er na een paar behandelingen vanaf en blijvend weliswaar! Zij heeft mij supergoed geholpen en gaf me superhandige tips om verdere klachten te voorkomen. Ook tijdens mijn zwangerschap hielp ze me ontzettend goed. Echt een plezier om bij haar langs te gaan ook!

Eric

Erg goede zorg met een luisterend oor voor de patiënt. De behandeling is een interactief proces tussen de fysio en de patiënt, wat naar mijn bevinding erg fijn is. Kortom: ik zou zeker aanbevelen om hiernaartoe te gaan voor uw klachten.

Dagmar

Marijke weet met veel geduld en vooral ook non-verbaal mensen weer te leren ontspannen en gezonder met hun pijn om te gaan.

Brechtje

Na mijn keizersnede bij Marijke terecht gekomen. Al na één behandeling zag mijn litteken er beter uit en had ik minder pijn met bewegen. Na 3x was mijn buik veel soepeler, pijnvrij en mooier. Bedankt Marijke!

Marjan

Ik kwam bij Marijke met loopproblemen en heupzenuwpijn na mijn keizersnede bij een van mijn tweelingjongens. Marijke was zeer goed geïnformeerd over mijn zorgen en ze nam de tijd om uit te leggen wat de oorzaak van mijn problemen was – wat super behulpzaam was! Ik kan nu weer rennen en yoga beoefenen, wat alles voor mij betekent. Ik raad het ten zeerste aan.

Dennis

Joost is een erg attente fysiotherapeut die de tijd nam om goed naar mijn klacht te kijken. Na de eerste behandeling had ik al gelijk minder last van mijn schouder tijdens het werk. Joost heeft ook veel ervaring en kennis m.b.t. sport en kon me daarom ook goed helpen met fitness, wat nu een stuk beter gaat! De ruimte is helemaal nieuw en ziet er goed uit, de tijden zijn erg flexibel wat voor mij fijn is i.v.m drukke studie in een andere stad en werk.

Marjolein

Ik heb al jarenlang last van allerlei pijn- en spanningsklachten. Marijke is de eerste fysiotherapeut die begrijpt dat die klachten een integrale lichamelijke, mentale en emotionele aanpak vereisen. Geen symptoombestrijding maar het probleem aanpakken bij de wortel. Hier ben ik heel erg blij mee! Marijke luistert altijd goed naar me en stemt de behandeling echt op mij af. Daarnaast waardeer ik het dat Marijke mij artikelen stuurt en boeken aanbeveelt waar ik iets aan kan hebben.

Betty

Wanneer er een ding is dat ik zou willen opmerken is het dat Marijke Clabbers heel goed kan luisteren naar de klacht van haar patiënt. Daarbij is ze een uitstekende therapeut en heeft mij met de juiste begeleiding weer helemaal pijnvrij gekregen na een pijnlijke schouderblessure. Nogmaals dank hiervoor.

Laura

Marijke behandelde mijn 10-jarige zoon een tijd voor psychosomatische rugklachten. Fijn aan haar is dat ze met humor en vertrouwen met hem werkt. Het duurde even voordat we resultaat zagen, maar Marijke heeft vanaf het begin gezegd dat het goed komt en dat gaf ons heel veel vertrouwen. Oefeningen worden rustig uitgelegd en voor gedaan. Op een speelse manier worden patronen doorbroken en wordt vooruitgang geboekt. Ik raad Marijke zeker ook aan voor behandeling bij kinderen.

Tessa

Ik ben heel fijn geholpen door Joost. Hij was erg toegankelijk en professioneel. Er hing een fijne en ontspannen sfeer. Ik kwam voor knieklachten en heb hiervoor oefeningen meegekregen voor thuis. Mijn klachten zijn heel snel verdwenen! Super!

Marjolein

Ik heb al jarenlang last van allerlei pijn- en spanningsklachten. Marijke is de eerste fysiotherapeut die begrijpt dat die klachten een integrale lichamelijke, mentale en emotionele aanpak vereisen. Geen symptoombestrijding maar het probleem aanpakken bij de wortel. Hier ben ik heel erg blij mee! Marijke luistert altijd goed naar me en stemt de behandeling echt op mij af. Daarnaast waardeer ik het dat Marijke mij artikelen stuurt en boeken aanbeveelt waar ik iets aan kan hebben.

Ruth

Marijke is een hele fijne, goede en complete fysiotherapeut. Ze is kundig in haar diverse behandelingen o.a. dry-needling, ademhalingsoefeningen, massages, ontspanningsoefeningen, behandeling van psychosomatische klachten. Altijd zeer gericht op de oorzaak van de kwaal! Tijdens mijn zwangerschap heeft ze me vooral ook goed geholpen met bijkomende ongemakken. Jammer voor mij dat ze niet meer dicht bij me in buurt is. Ik in Amsterdam, zij in Nijmegen. Maar ik weet haar nog steeds af en toe te vinden.

Diane

Prettige kleinschalige praktijk met veel ervaring, tijd voor de patiënt en ‘maatwerk’. Na een lelijke val, met als gevolg een forse kneuzing, heb ik toch een wandeltocht van 1250 km kunnen volbrengen. Helaas bleek er wat (rest) schade waar ik door Eefje zeer goed voor wordt behandeld! Door intensieve behandeling, aangevuld met fijne oefeningen en werkbare adviezen hoop ik in 2024 weer een lange afstandswandeling te kunnen maken.

Aida

Waar zoveel disciplines in een praktijk worden aangeboden, weet je dat je in veilige en vertrouwde handen bent. Hier komen lichaam en geest weer in balans.