Fysiotherapie na corona

Herstel na corona kan erg zwaar zijn. Mensen hebben vaak klachten als ernstige vermoeidheid, forse spierpijn, benauwd of moeite met ademen. Dit beïnvloedt het slaappatroon vaak negatief, wat een negatief effect heeft op het herstel van bovenstaande klachten. U kunt zich uitgeput voelen. Concentratiestoornissen en geheugenproblemen komen ook veel voor. Ook mentaal is het zwaar. Verdriet om het huidige verlies van gezondheid en conditie en zorgen om de onbekende duur van het herstel, veroorzaken spanning en stress. Hierdoor kunt u nog meer uitgeput raken. 

Adem en ontspanningstherapie na corona

Het is belangrijk om de cirkel van vermoeidheid, angst / spanning, nog meer vermoeidheid te doorbreken. Wij bieden gespecialiseerde adem en ontspanningstherapie aan in het begin van het herstelproces. Later kunnen we de focus leggen op het weer opbouwen van de conditie en het weer hervatten van uw werk of dagelijkse bezigheden. Wij hebben korte lijnen over de behandelingen met de specialisten en fysiotherapeuten van het Radboud UMC.

Vergoeding

Heeft u (vermoedelijk) corona gehad en heeft u een verwijzing van de medisch specialist? Dan heeft u recht op 50 behandelingen fysiotherapie gedurende een periode van zes maanden. Deze behandelingen worden volledig vergoed vanuit de basisverzekering. Heeft u vragen hierover, neemt u dan gerust contact met ons op. 

Heeft u nog vragen
of wilt u direct een afspraak maken?