Vrijblijvend je blessure vakkundig laten beoordelen? Niet verzekerd voor fysiotherapie? Vragen over je trainingsmethodiek? Je sportprestaties verbeteren? Een blessure of pijn tijdens sporten?

Maak dan een afspraak voor ons inloopspreekuur, iedere donderdag van 17:00 tot 18:00 en laat je gratis adviseren over je klacht. Dit kan telefonisch: 024 679 1645 of mail ons: info@fysiovillawesthof.nl

Screening 

Het inloopspreekuur wordt verzorgd door fysiotherapeut Joost de Bruijn. Tijdens de screening is er gelegenheid om klacht vakkundig te laten beoordelen. Dit kan een klacht of blessure zijn die je al langer hebt of iets meer recent. Je krijgt professioneel advies om zo verantwoord mogelijk te herstellen. De screening duurt 15 minuten. Mocht er naast advies verdere fysiotherapeutische behandeling nodig zijn, dan is het mogelijk om meteen een afspraak te plannen voor later die week. Het kan ook zijn dat de fysiotherapeut het niet vertrouwt en je voor verdere diagnostiek of beoordeling adviseert om eerst een afspraak te maken bij je huisarts.

Preventief advies

Je mag je ook melden op het inloopspreekuur voor preventief advies. Stel dat je wilt gaan sporten en je hebt hier een paar vragen over. Misschien wil je starten met een nieuwe sport of had je vroeger last van een oude blessure? Ook voor dit soort vragen, ben je van harte welkom bij ons.
Het spreekuur is vrij toegankelijk, ook voor niet-verzekerden. Interesse? Meld je aan via info@fysiovillawesthof.nl
Graag tot ziens in onze praktijk.

FYSIO Villa Westhof

T: 024 679 1645

E: info@fysiovillawesthof.nl


Heeft u nog vragen
of wilt u direct een afspraak maken?