Gezonde leefstijl interventie

Door middel van onze gezonde leefstijl interventie helpen wij u graag bij het verbeteren van uw levensstijl. Veel mensen hebben last van gezondheidsproblemen als gevolg van een ongezonde leefstijl. Slecht slapen, ongezond eten, te weinig beweging, roken, drinken, veel stress en te weinig ontspanning. Een gezonde leefstijl bestaat uit voldoende beweging, gezonde voeding en een juiste balans tussen spanning en ontspanning. Deze goede levensstijl werkt tevens preventief voor gezondheidsproblemen zoals overgewicht. Onze specialisten helpen u graag door middel van onze gezonde leefstijlinterventie.

 MAAK EEN AFSPRAAK

Werkwijze leefstijlinterventie

Hoe gaan we tijdens een leefstijlinterventie te werk? Als eerste brengen we uw gezondheidsproblemen in kaart, achterhalen we de factoren die het volhouden van gezond gedrag belemmeren en formuleren we samen specifieke doelen. Wij geloven dat het nooit te laat is om te starten met een gezonde leefstijl, iedere stap in de goede richting is een stap. Kleine aanpassingen in uw levensstijl kunnen al grote veranderingen teweegbrengen in uw gezondheidssituatie. Een traject duurt bij ons gemiddeld drie tot zes maanden, afhankelijk van uw situatie. Het belangrijkste onderdeel van onze gezonde leefstijlinterventie bent u zelf: uw gedragsverandering bepaalt de mate en snelheid waarop u verbeteringen gaat zien.

Voor wie is onze leefstijlinterventie?

Onze gezonde leefstijlinterventie is voor iedereen die ongezonde gewoontes op het gebied van leefstijl wil doorbreken. Mensen die bijvoorbeeld meer energie in het dagelijks leven willen hebben, beter willen slapen, meer in balans willen zijn of juist willen afvallen. Chronische stress is een zeer belangrijke factor bij ongezonde leefstijlen.

Maak een afspraak voor onze gezonde leefstijlinterventie

Heeft u interesse in onze gezonde leefstijlinterventie? Neem dan gerust contact op met Marijke Clabbers-Beldman via info@fysiovillawesthof.nl. Zij zal zo snel mogelijk met u een afspraak inplannen. Ook voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen, hiervoor verwijzen wij u graag door naar onze contactpagina.

Heeft u nog vragen
of wilt u direct een afspraak maken?