Beknelde zenuw rug fysiotherapie

Heeft u last van een beknelde zenuw in uw rug en heeft u behoefte aan fysiotherapie? Dan bent u bij Fysio Villa Westhof aan het juiste adres. Wij hebben een ruim behandelaanbod en diverse specialisaties, bieden hoogwaardige zorg en een persoonlijke benadering. U kunt altijd snel bij ons terecht, we werken namelijk niet met wachtlijsten. We hebben meerdere samenwerkingsverbanden en samen met andere verwijzers kunnen wij uw klachten effectiever behandelen.

Een afspraak inplannen

Werkwijze fysiotherapie

Tijdens de eerste afspraak vindt er een zogenoemd ‘intakegesprek’ plaats. Daarnaast voeren we een bewegingsonderzoek uit, om zo een goed beeld te krijgen van uw klachten. Het vervolgtraject bestaat uit onderzoek en behandeling. We onderzoeken het lichaamsdeel waarvan u last heeft en kijken naar de effecten op andere lichaamsdelen. Aan de hand van deze onderzoeken stellen we een persoonlijk behandelplan op, zodat u zo snel mogelijk af bent van uw beknelde zenuw in uw rug. U heeft voor fysiotherapie geen verwijzing nodig van de huisarts. Heeft u deze wel gekregen? Neem deze dan alstublieft wel mee naar de afspraak.

Vergoedingen

Fysio Villa Westhof werkt samen met alle grote zorgverzekeraars en we hebben ook contracten met deze partijen. Wel adviseren wij om van tevoren goed te controleren of u aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie. Mocht u hier nog vragen over hebben dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Samen gaan we ervoor zorgen dat u van uw beknelde zenuw in de rug afkomt!

Maak een afspraak voor de beknelde zenuw in uw rug

U kunt eenvoudig online een afspraak maken. Kies uw behandelaar, maak een keuze uit de beschikbare data en tijden, vul uw gegevens in en bevestig de afspraak. Makkelijk én snel! Uiteraard kunt u ook nog bellen of mailen, voor deze gegevens verwijzen wij u graag door naar onze contactpagina

MAAK EEN AFSPRAAK

Beknelde zenuw rug fysiotherapie

Beknelde zenuw rug fysiotherapie

Heeft u nog vragen
of wilt u direct een afspraak maken?